15 Ekim 2015 Perşembe

Plan Man (2013)


Çocukluğunda yaşadığı bir trajedi sonucunda anormal derecede planlı ve titiz yaşayan bir adam, günün birinde kendisi gibi olan bir kasiyer kız bulur. Onu uzun bir süre takip edip, hal ve tavırlarından emin olduktan sonra açılmaya karar verir. Zamanı ve nasıl açılacağını, kendisine göre, kusursuzca planlar, fakat hayat insanın istediği gibi gitmez her zaman. Planladığı açılmanın gerçekleşeceği sırada, kasada başka bir kız vardır. Hem de özellikleri kendisine birebir zıt bir kız. Bundan sonra istemediği halde muhatap olduğu bu kızla olan ilişkisinin derinleşmesi ve mevcut durumunu sorgulaması ile değişmeye karar vermesi; filmin genelindeki işleniş olarak seyirciye sunulan konu olacaktır.

Genel olarak bir komedi filmi. Çoğu yerde sizi gülümsetecek ya da güldürecek sahneler içinde barındırıyor. Romantik fazla bir kısmı yok.

Filmde ortaya konulan şarkılar saçma sözlere sahip ve dişe dokunur bir müziğe sahip değil.

Sonunda da sizi çok şaşırtacak bir durum yok, ancak adamın neden temizlik hastası haline geldiği ile alakalı açıklama başarılı ve güzel bir bağlama. O sebeple vaktiniz varsa es geçmemenizi öneririm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder